Eristäkää sionismi eikä Gazaa – kannanotto 1.6.2010

Marxilainen Työväenliitto tuomitsee jyrkästi sionismin merirosvo-operaation ns. Vapauden pikkulaivastoa vastaan. Sionismin sotatoimien seurauksena oli humanitaarisen lähetystön puolustuskyvyttömien siviilien joukkoteurastus. Humanitaarisen avun kohteena oli pitkään saarroksissa elävnyt Gaza. Sionismille ei enää riittää palestiinalaisten vangitsemiset, kidutukset ja murhat, tähtäimessä nyt on myös kansainvälinen solidaarisuusliike. Sionistisen terroristivaltion mielestä pasifisteista koostunut humanitaarinen lähetystö on verrattavissa terrorismiin ja jopa Al Gaidaan. Netanjahun äärioikeistolaisen hallituksen mielestä terroristeja ovat mukana olevat juutalaisetkin, jotkin niistä ovat Auschwitzin eloonjääneitä. Israelin valtio on syypää antisemitismin kasvuun.

Marxilainen Työväenliitto tuomitsee myös suomalaisten valtamedioiden tiedonanon, joka oli sionistihallituksen virallisen tiedottamisen kopio. Myös Suomen hallituksen kanta oli laimea. Ei voi vedota murhaajiin ja odottaa heidän tekevän objektiivista selontekoa tapahtumista. Suomen hallitus on odottavalla kannalla. Ennen oman kannan muodostumista odotettiin ensin EU:n ja sitten amerikkalaisten kannanottoa asiaan. Suomen hallitus on ennenkin nielaissut oman nöyryyttämisensä, kun sionistinen täsmäpommi tähtäsi ja tappoi suomalaisia sotilaita Libanonissa. Silloinen ulkoministeri Tuomiojakin oli vaatinut tapauksen tarkkaa tutkimista. Suomen valtio on osasyyllinen verilöylyyn, sillä vastoin omaa perustuslakiaan, se käy kauppaa aseista ja asejärjestelmistä sotaa käyvän teokraattisen valtion kanssa.

Suomen työväenluokan ja nuorison pitää aktivoitua ja yhdistää voimansa palestiinalaisten kanssa. Kolme vuotta kestäneestä Gazan saarrosta on päättänyt yksin Israelin valtio. Suomen valtio pitää pakottaa katkaisemaan kaikki kaupalliset, sotilaalliset ja diplomaattiset suhteensa Israeliin.

–          Israel saartoon – ei Gaza!
–          Kaikki suhteet Israeliin poikki!
–          Vapaan Palestiinan puolesta!

Marxilainen Työväenliitto

This entry was posted in Kannanotot, Lähi-itä, Polttopisteessä. Bookmark the permalink.