SOLIDAARISUUSVIESTI PARTIDO OBREROLLE

Kaikki MTL:n jäsenet otamme osaa teidän suruunne toveri Mariano Ferreyran murhan johdosta. Taantumus on ottanut käyttöön pelkurimaisemmat aseensa, murhat. Kapitalismi, sen viralliset tukahdutusmekanismit, byrokratia ja sen gangsterit turvautuvat umpimähkäiseen väkijoukkojen ampumiseen. Uhrina tällä kertaa oli toveri Mariano Ferreyra, ja muut loukkaantuneet toverit Elsa Rontriguez, Nelson Αgguiree ja Pintos.

Tämä on rikos kokonaisuudessa työväenluokkaa vastaan paitsi Argentiinassa, niin myös kansainvälisesti. Suomessa MTL kampanjoi tiedottaakseen asiasta. Tiedotusvälineet maassa kuten muuallakin Euroopassa ovat pimittäneet välikohtauksen täysin.

Mariano Ferreyra elää meidän taisteluissamme!

Eläköön Neljäs Internationaali!

Hasta la victoria siempre!


This entry was posted in CRFI, Kannanotot, Polttopisteessä. Bookmark the permalink.